INKOPLAN Niš je jedan od pionira NOVOG privatnog preduzetništva u Nišu i Srbiji. linija za belu pozadinu 

tim

INKOPLAN je nastao – registrovan odmah po donošenju novog Zakona o preduzećima odnosno od septembra meseca 1989. god. Osnovna delatnost iliti pretežna delatnost koja je dugo godina usavršavana odnosi se na ostalo obrazovanje koje obuhvata:

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE LICA ZA:

bullet  SAVETNIKA

bullet  VOZAČA I

bullet  RUKOVAOCA OPASNIM TERETIMA

svih Klasa osim Klase 7 kojoj pripadaju Radioaktivne materije.

Za te poslove posedujemo posebna Ovlašćenja – Rešenja Ministarstva Saobraćaja, Uprave za transport opasnog tereta Republike Srbije, i Rješenje MUP-a Republike Crne Gore. U Crnoj Gori poslujemo pod nazivom INKOPLAN CG - Podgorica. Obzirom na godinu početka rada na ovim poslovima mi smo i u ovom delu začetnici primene međunarodnih propisa iz ove oblasti. Izradom kompletne Metodologije prema ADR-u – Evropskom sporazumu o međunarodnom transportu opasnog tereta postavili smo temelje i u ovoj, za nas kapitalnoj delatnosti. Dakle, zakoračili smo u treću deceniju uspešnog rada sa svima onima koji se bave transportom, utovarom, istovarom, skladištenjem, prometom i uopšte manipulacijom opasnim materijama.

linija za belu pozadinu

Od 2007. god. proširenjem delatnosti obavljamo i poslove iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Posedujemo Licencu za obavljanje tih poslova i pojedinačne Licence naših stručnih saradnika. Te aktivnosti uglavnom obuhvataju sledeće poslove :

bullet  Izrada Akta o proceni rizika i drugih pratećih akata iz ove oblasti,

bullet  Osposobljavanje zaposlenih za bezbedan rad,

bullet  Vođenje poslova bezbednosti i zdravlja na radu i druge prateće poslove iz delatnosti.

linija za belu pozadinu

Nalazimo se u užem jezgru Grada Niša u ul. Albanske Golgote 15/4 i sa manjim odstupanjima uvek je uposleno u stalnom radnom odnosu najmanje pet stručnjaka različitog profila i stepena obrazovanja. Za sve poslove, specifične po težini, raznolikosti, nesvakidašnjim u smislu načina prezentacije iliti praktične demonstracije i iskustva iz drugih sredina i drugih specifičnih uslova, angažujemo saradnike – eksperte iz tih oblasti čije iskustvo i stručni kredibilitet garantuju kvalitetnu realizaciju.
 

 Za uspešno poslovanje neophodna je multidisciplinarnost, povezivanje i saradnja svih relevantnih faktora u

lancu koji može obezbediti bezbedne uslove za rad ili pak minimizirati opasnosti na meru

koja se može kontrolisati – upravljati rizikom.

dobrodosli linija

Idi na vrh